“Ik houd mij bezig met de verdere groei van de afdeling"

Gudo Dijkman
,
Head of Marketing

Hoi, ik ben Gudo Dijkman. Ik werk inmiddels alweer ruim 5 jaar bij IMPRES. Ik ben begonnen als Online Marketeer en inmiddels doorgegroeid naar Head of Marketing. Het werken bij IMPRES bevalt me nog steeds erg goed. Na mijn afstudeerperiode bij IMPRES heb ik van Spencer Roozeboom de kans gekregen om een online marketing afdeling op te zetten. Dat was in augustus 2015. Destijds bestond de organisatie nog maar uit 8 tot 10 mensen. Ik ben trots dat het is gelukt om een volwaardige online marketing afdeling op te bouwen. Inmiddels bestaat het team alweer uit 9 vaste toppers. Dit had ik mij in augustus 2015 nooit kunnen voorstellen.

Ik krijg er energie van wanneer alles op zijn rolletjes loopt. Voor mij is dat wanneer iedereen lekker in zijn vel zit.

Ik ben verantwoordelijk voor de online marketing afdeling. Soms voelt het voor mij nog als een start-up, ik houd mij bezig met de verdere groei van de afdeling. Op dit moment werk ik aan een meer schaalbare afdeling. Ik krijg er energie van wanneer alles op rolletjes loopt. Voor mij is dat wanneer iedereen lekker in zijn vel zit, onze klanten tevreden zijn en als er voldoende uitdaging is. Destijds was ik net afgestudeerd en kreeg ik deze kans aangeboden. Tijdens mijn stage had ik al een klein jaartje kunnen proeven aan het werken bij IMPRES. Ik had namelijk een stageperiode en een afstudeerperiode bij IMPRES achter de rug. Hierdoor wist ik dat de cultuur en manier van leidinggeven bij mij paste. Tja en verder was het vooral een hele toffe uitdaging, hoe snel krijg je de kans om ergens een volledige afdeling op te bouwen?

Op dit moment ligt mijn ambitie in het verder continueren van de online marketing afdeling binnen IMPRES. Verder wil ik mij blijven ontwikkelen in communicatie, voor mij is communicatie het belangrijkste zowel intern naar mijn collega’s als extern richting klanten. Op online marketing gebied blijf ik fan van Growth Marketing. Ik houd van snelheid, experimenteren en beslissen op basis van data. Daar blijf ik me de komende periode ook druk mee bezig. Ik mag graag nieuwe plekken ontdekken, één of meerdere wereldreizen maken blijft altijd nog een droom. Dit combineren met remote werken is denk ik mijn ultieme droom. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en op dit moment is dat het ombouwen van een VW Crafter bus naar camper (zie de foto’s hieronder). Verder ben ik als trompettist verbonden aan een aantal orkesten, probeer ik vaker te hardlopen en vind ik het leuk om wat speciaalbiertjes te nuttigen met vrienden en familie.