Support

Ondersteunen, ontzorgen en onderhouden

Bij problemen en vragen is Support het eerste aanspreekpunt voor klanten. Wij staan voor ze klaar! Samen met de klant gaan we er elke dag weer voor om het maximale uit hun website te halen. Een goede samenwerking is niet alleen belangrijk met de klant, maar ook binnen het team. Zo kunnen wij de klant altijd optimaal helpen en ondersteunen.

Foto van mensen aan een lunchtafel
Foto van de buitenkant van het kantoorpand van IMPRES
Foto van een lachend persoon achter een beeldscherm

Zo werken wij samen

Om de doelen die de klant heeft gedefinieerd te halen én om het maximale uit hun website te halen werkt IMPRES met verschillende jaarcontracten. Zo kunnen we onze klanten optimaal helpen en ondersteunen. Dat is gelijk waar we oprecht blij van worden op de afdeling. Snel schakelen, de klantvraag doorgronden, net een stukje verder denken en de samenwerking zo optimaal mogelijk laten verlopen.

Om dit alles ook zo soepel mogelijk te laten verlopen starten we elke dag met een stand-up. We bespreken welke tickets de dag ervoor zijn opgelost, welke tickets nog open staan en wat de belangrijkste aandachtspunten voor die dag zijn

Vakexperts die op zoek zijn naar de frontlinies van het internet

Geen dag is hetzelfde bij Support. Hectiek, flexibiliteit en samenwerking staan altijd centraal. Is de klant blij, dan zijn wij blij.
Foto van een groep mensen met kart helmen op
Foto van iemand die een VR game speelt
Foto van een groep mensen die rondom een snoeppot zitten

Ontmoet je teamleden

Nick van Bruggen
Support Developer
Jelle Romviel
Support Developer
Casper Stoffers
Support Developer

Tools die we gebruiken

Buddy

Spotify

Slack

Telefoon

PhpStorm

Guilty pleasures

FIFA
Spel
Techno
Muziek

Vacatures

Staat je droombaan er niet bij? Geen paniek!

Vind jij dat je goed bij IMPRES past en denk je dat we jouw skills goed kunnen gebruiken? Stuur ons dan een open sollicitatie.

BellenE-mailWhatsApp
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dit ging niet helemaal goed! Als je alles hebt ingevuld en je deze melding toch te zien krijgt, stuur dan je sollicitatie naar info@impres.nl