Advies

De sparringpartner die organisaties slimmer maakt

Onze focus is de klant. Wij zijn namelijk de eerste contact momenten voor de klanten. Maar naast dat schrijven wij adviezen en plannen, treffen we voorbereidingen met specialisten van andere afdelingen en ontdekken we sales kansen waar we een passend vervolg aan geven.

De samenwerkingen

Wij zijn een echte sparringpartner voor onze klanten. Hier krijgen we ook veel energie van. Wij helpen onze klanten hun doelen te behalen door eerlijke en realistische adviezen te geven met een strategische basis. Deze adviezen zijn nooit doorsnee plannen, maar plannen die perfect aangesloten zijn op de klant in zijn specifieke situatie en ambities. Elke week vindt de ‘weekly’ plaats. Tijdens dit korte overleg updaten we elkaar over de werkzaamheden en voortgang. Deze bijeenkomsten zorgen voor een betere communicatie en fijnere samenwerking. Zo kun je aangeven wanneer je een helpende hand nodig hebt of wanneer je iemand anders hulp kan aanbieden.

Vakexperts die op zoek zijn naar de frontlinies van het internet

We zijn open mensen, houden graag van een leuke babbel en hebben flauwe humor.  Daarnaast staan we natuurlijk altijd voor elkaar klaar. 

Ontmoet je teamleden

Femke Korenromp
Operational Sales Lead
Jacco van der Zee
Interim Commercieel Directeur
Wieteke Diender
Business consultant
Spencer Roozeboom
Algemeen Directeur / Digitaliseringsexpert
Jeroen Elshof
Digital Consultant

Tools die we gebruiken

Simplicate

Slack

Asana

Google Workspace

Guilty pleasures

30 Seconds
Spel
Imagine Dragons
Muziek

Vacatures

Staat je droombaan er niet bij? Geen paniek!

Vind jij dat je goed bij IMPRES past en denk je dat we jouw skills goed kunnen gebruiken? Stuur ons dan een open sollicitatie.

BellenE-mailWhatsApp
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dit ging niet helemaal goed! Als je alles hebt ingevuld en je deze melding toch te zien krijgt, stuur dan je sollicitatie naar info@impres.nl