Online Marketing

Weinig middelen, grote impact

Nieuwe website live? Dan nemen wij vanaf dit punt het stokje over. Samen met de klant gaan we aan de slag met de kanalen en middelen die nodig zijn om een zo’n optimaal resultaat te behalen. Denk daarbij aan zoekmachine optimalisatie, advertenties, e-mail en social media. We denken proactief mee met de klant en komen regelmatig met nieuwe ideeën om hun business te vergroten.

Foto van een vrouw die een spelletje speelt met een VR bril op haar hoofd
Foto van iemand die lachend naar de camera rent
Foto van een groep mensen die aan het wintersporten zijn

Werken in een hecht en open team

De sfeer in het team is open en ongedwongen. Er is altijd ruimte om even te sparren of om vragen te stellen. Samen bereik je immers meer dan alleen ;) De dag begint voor ons altijd met een stand-up waarin je vertelt wat je de dag ervoor hebt bereikt en wat je die dag gaat doen. Daarop aansluitend hebben we maandelijks een retrospective. Tijdens dit moment kijken we terug op de afgelopen periode en is er ruimte voor feedback en leermomenten.

Naast samenwerken vinden we het ook leuk om regelmatig iets te ondernemen buiten werktijd! Zo slaan we regelmatig een balletje tijdens een potje padel, spelen we uitdagende bordspelletjes en doen we om de zoveel tijd een borrel in de stad. Als toekomstig marketeer kom je dus terecht in een gezellig en behulpzaam team waar er continu ruimte is voor nieuwe ideeën.

Toffe resultaten neerzetten waar we trots op mogen zijn

Samen met de klant gaan we elk aspect bij langs om online zichtbaarheid te creëren. Voordat we met de online zichtbaarheid kunnen beginnen, gaan we eerst met de klant zitten om doelen te bespreken en een strategie te bedenken. We zijn dus van begin tot eind betrokken bij de toffe projecten die IMPRES mag neerzetten. En daar zijn we trots op!
Selfie van iemand die samen met een groep aan het padellen is
Foto van iemand die aan het karten is
Foto van een groep mensen die aan het wintersporten zijn

Ontmoet je teamleden

Rick Riegen
Marketeer | Productmanager
Niek uit de Bulten
Marketeer | Advertising
Eric de Jong
Marketeer | Strategie
Jille Ganzinga
 Head of Marketing
Jeroen Driehuis
Marketeer | SEO, Data & Tracking
Sanne van Halem
Marketeer | Advertising

Tools die we gebruiken

Google Tag Assistant

Facebook Pixel Helper

Bannersnack

Soapbox

Crystal Knows

Google Analytics

Da Vinci Tools

Ads

Analytics

Adobe Creative Cloud

Hubspot

Semrush

Unbounce

Asana

Optimize

Typeform

Guilty pleasures

Padel
Sport
Patat met kaas
Eten

Vacatures

Staat je droombaan er niet bij? Geen paniek!

Vind jij dat je goed bij IMPRES past en denk je dat we jouw skills goed kunnen gebruiken? Stuur ons dan een open sollicitatie.

BellenE-mailWhatsApp
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dit ging niet helemaal goed! Als je alles hebt ingevuld en je deze melding toch te zien krijgt, stuur dan je sollicitatie naar info@impres.nl