Development

Applicaties en websites die voor je werken

We werken met meerdere teams, elk team heeft zijn eigen klanten en projecten. Je werkt dus niet in een grote groep van 15+ developers, maar in een hecht en compact team. De bijdrage van collega's binnen de projecten is erg waardevol en wordt enorm gewaardeerd, samen zorgen we er voor dat we een kwalitatief goed eindresultaat neerzetten waar we trots op kunnen zijn.

Foto van twee mensen achter een computer
Foto van een man die met een laptop op de bank zit
Foto van een developer die bezig is met code typen

Onze developers

Hoe we in de praktijk werken? Dat leggen we je graag uit! Wij doen een dagelijkse stand-up waarin wij elkaar uitleggen waar wij momenteel mee bezig zijn en hoe het proces verloopt. In deze bijeenkomsten kunnen wij ook aangeven wanneer wij hulp nodig hebben. Daarnaast hebben wij ook retrospectives en project overleggen. Komt je dit bekend voor? Dat kan, want we hanteren bij IMPRES het Scrum proces.

Zoals je hebt gelezen bestaat onze afdeling uit meerdere teams. Om toch met elkaar in verbinding te blijven zitten we uiteraard met zijn allen op Slack. Maar naast Slack komen we minimaal één keer per maand samen tijdens onze developer meeting waar we de tijd en ruimte hebben om te vertellen over de projecten waar we aan werken, nieuwe toffe packages die we zijn tegengekomen te delen of uitdagingen binnen projecten waar we tegenaan lopen.

Werk je op dat moment vanuit huis? Geen probleem, want al onze meetings zijn hybrid. Je maakt wel sneller een praatje als iemand op kantoor is, maar ondertussen zijn we hier ook zo aan gewend, dat de koffieautomaat chit chat nu ook op slack plaatsvindt.

Toffe uitdagende projecten met de nieuwste technieken

Tijdens de lunchpauzes op kantoor wordt er naast een goede tosti of salade ook een spelletje gespeeld op de playstation, wat er altijd competitief aan toe gaat :) Als we dan weer aan de slag gaan, dan worden we blij van toffe technisch uitdagende projecten waar we de nieuwste technieken, packages en software versies gebruiken. Denk hierbij aan de meest recente PHP versie of het gebruik van een TALL stack in onze applicaties.
Foto van iemand die een VR game speelt met een geweer in zijn hand
Foto van iemand die aan het karten is
Foto van een groep mensen die een selfie maakt

Ontmoet je teamleden

Jeroen Peters
Developer
Joran Schipper
Scrummaster / Developer
Sylvius Roeles
Developer
Stefan Strampel
Developer
Phung Nguyen
Developer
Rutger Knobbe
Developer
Kevin Zwarts
Developer
Joris Hartsuiker
Head of Development
Niels Fortuin
Developer

Tools die we gebruiken

Giphy

Stack Overflow ;)

Slack

GitHub

Bitbucket

PhpStorm

Guilty pleasures

Clash of Clans
Tijdverdrijf
Dire Straits - Twisting by the Pool
Nico's verfijnde smaak

Vacatures

Staat je droombaan er niet bij? Geen paniek!

Vind jij dat je goed bij IMPRES past en denk je dat we jouw skills goed kunnen gebruiken? Stuur ons dan een open sollicitatie.

BellenE-mailWhatsApp
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dit ging niet helemaal goed! Als je alles hebt ingevuld en je deze melding toch te zien krijgt, stuur dan je sollicitatie naar info@impres.nl