Cultuur en kernwaarden

We zijn wie we zijn

Bij IMPRES zijn we wie we zijn. Wij maken onze cultuur en staan voor onze waarden. Dat merk je in hoe we met elkaar omgaan, samenwerken en successen vieren. We zijn wie we zijn. Gewoon bijzonder en ambitieus.

Foto van een man en vrouw die lachend met elkaar in gesprek zijn
Foto van een vrouw die bezig is met het maken van een salade
Foto van iemand die aan het programmeren is

Onze kernwaarden

We dragen onze waarden consistent uit, dat vinden wij belangrijk.
Afbeelding met de kernwaarden van IMPRES

Gewoon bijzonder

Je kunt hier jezelf zijn. Bij IMPRES is iedereen gelijkwaardig aan elkaar. Dat zorgt voor de beste samenwerking tussen collega’s en klanten. Daarnaast zijn we eerlijk en oprecht naar elkaar. We zeggen waar het op staat en accepteren elkaars mening en visie. Klanten vinden dat bijzonder, wij vinden dat gewoon. Daar zijn we trots op!

Ambitieus

Ambitie is voor ons niet iets wat ten koste gaat van anderen. Ambitie is voor ons iets wat we samen doen met anderen. Wij werken graag met ambitieuze mensen, zowel medewerkers als klanten. We zijn servicegericht en ondernemend. We denken verder dan de klantvraag en komen met concrete oplossingen. Ons motto: gewoon doen. Niet alles lukt meteen, niet alles gaat in één keer goed. Maar we durven en we doen. Maken fouten, geven ze toe en leren ervan. Dat maakt dat wij een van de snelst groeiende bedrijven van Overijssel zijn.

Foto van mensen die aan het vergaderen zijn

Kom sfeer proeven