Content & Design

Design je carrière bij IMPRES

Wanneer mensen denken aan design, dan denken ze vaak aan een tof logo, of aan UI design. Maar dat is niet alles, design is meer dan alleen uitstraling. Design gaat ook over hoe iets werkt, of zou moeten werken. Design is willen onderzoeken en willen begrijpen waarom iets is waarom iets is. Een designer weet wanneer hij een vraag moet stellen en hoe hij hem moet stellen. Wat kan ik oplossen? Hoe kan ik dit eenvoudiger maken? Is dit de moeite waard? Design is het fundament dat ervoor zorgt dat applicaties niet alleen mooi zijn, maar ook prettig gebruikt worden door de doelgroep.

Foto van een man die op de muur schrijft
Foto van iemand die hurkt in het gras
Foto van een man en vrouw achter een computer

Wat doen wij bij IMPRES?

Bij IMPRES is geen project hetzelfde. Je hebt veel klantcontact (als je dit wil) en je werkt samen met een team van specialisten van online marketing, video en development om een zo’n goed mogelijk product neer te zetten. Het mooiste is nog wel de vrijheid die je hebt om nieuwe dingen uit te proberen. Heb je iets gelezen over UX design waarvan jij denkt: dat moeten we doen? Dan krijg je bij ons de vrijheid om dit te testen.

Jouw skills dragen onder andere bij om de minima te helpen een goedkopere zorgverzekering af te sluiten via hun gemeente, om mensen bewuster te maken van hun gebitsverzorging en bij het uitzoeken van de juiste traplift zodat de ouderen nog wat langer thuis te kunnen blijven wonen als ze op leeftijd komen.

Jouw bijdrage als
designer

Je helpt bedrijven met het ontwikkelen van complete digitalisering waardoor machines minder snel kapot gaan, of door ze sneller aan personeel te helpen met een werken-bij platform. Kortom: wil jij de wereld prettiger en mooier maken? Kom dan bij ons werken als designer!
Foto van een groep mensen die gaan karten
Foto van een groep mensen die buiten hebben gesport
Foto van een kart die snel voorbij rijdt

Ontmoet je teamleden

Mark Pelder
Head of Design
Gerard Askes
Visual Content Creator
Louella Bartnig
Digital Designer

Tools die we gebruiken

Webflow

Sketch

Figma

Adobe Creative Suite

Invision

Guilty pleasures

Verse Honing van Dansende Beren
Muziek
Karaoke
Nuchter

Vacatures

Geen vacatures gevonden.

Staat je droombaan er niet bij? Geen paniek!

Vind jij dat je goed bij IMPRES past en denk je dat we jouw skills goed kunnen gebruiken? Stuur ons dan een open sollicitatie.

BellenE-mailWhatsApp
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dit ging niet helemaal goed! Als je alles hebt ingevuld en je deze melding toch te zien krijgt, stuur dan je sollicitatie naar info@impres.nl