"Ik krijg er energie van om snel te moeten schakelen in mijn werkzaamheden."

Yosha Satink
,
Online Marketeer 

Hoi! Ik ben Yosha en 21 jaar oud. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders, hond (een Appenzeller, ja zoek maar eens op wat dat is 😉) en kat in Hoonhorst. In de toekomst hoop ik snel een plekje te vinden voor mijzelf in Zwolle. Nadat ik mijn studie Commerciële Economie heb afgerond, ben ik in december 2021 begonnen bij IMPRES. Binnen het online marketingteam is iedereen een manusje-van-alles, maar heeft ieder wel zijn specialisme. Zelf heb ik ervaring en een voorliefde voor CRO & UX.

"Ik hecht veel waarde aan een open maar uitdagende cultuur waarin je samen successen viert."

Als online marketeer help ik klanten om online te groeien. Ik hou mij bezig met allerlei facetten van de online marketing, onder andere SEO, SEA, social Ads en CRO. Dit maakt het werk voor mij erg leerzaam en uitdagend. Ik krijg er energie van om snel te moeten schakelen in mijn werkzaamheden 🔥. Na mijn studie was ik op zoek naar een generieke marketingfunctie. Ik wilde liever nog niet kiezen voor een bepaalde discipline en zoveel mogelijk ervaring in verschillende online marketing gebieden opdoen. De belangrijkste factor waarom ik heb gekozen voor IMPRES is toch wel de cultuur van het bedrijf. Ik hecht veel waarde aan een open maar uitdagende cultuur waarin je samen successen viert. Ik wil mij graag verder ontwikkelen in de verschillende takken van marketing en uiteindelijk mijn passie ontdekken. Momenteel wil ik graag een generalist zijn, maar ik ambieer om in de toekomst specialist te worden in mijn gevonden digitale passie.

Ik zou graag willen reizen naar Azië, om te beginnen naar Japan! Het ontdekken van de verschillende steden en de natuur lijkt mij ontzettend tof. Ook zou ik opnieuw China willen bezoeken, mijn geboorteland. Als ukkie van 14 maanden ben ik geadopteerd en op mijn 16e ben ik al eens terug geweest. Helaas waren die drie weken van toen natuurlijk niet genoeg om het hele land te bewonderen 😝. Het liefst breng ik mijn vrije tijd door met mijn vrienden. Als een heuse bourgondiër ga ik graag uit eten en wil ik nieuwe dingen proberen. Zelf koken vind ik daarnaast ook erg leuk, mijn specialiteit: Japanse Gyoza’s. Verder vind ik (bord)spellen erg tof. Ik heb inmiddels een behoorlijke verzameling opgebouwd.