“We maken online impact door hard te werken.”

Wouter Visser
,
Marketeer | Advertising

Hoi, ik ben Wouter, 27 jaar en woon in Heerenveen. Sinds oktober 2017 werk ik bij IMPRES. Inmiddels ga ik al een aantal jaar mee als Online Marketeer bij IMPRES. Ik heb de organisatie zien groeien van 12 werknemers naar meer dan 40 toffe collega’s. Ook het Online Marketing team is meegegroeid en daar ben ik best trots op!

“Bij IMPRES werken betekent dat je korte lijntjes hebt met alle disciplines van het digitale landschap.”

We maken online impact door hard te werken, maar zijn ook gewoon een gezellige club om mee samen te werken. Juist daarom staat iedereen klaar om je te helpen waar nodig. Bij IMPRES werken betekent dat je korte lijntjes hebt met alle disciplines van het digitale landschap. Dat maakt samenwerken efficiënt, nuttig en doelgericht! Als online marketeer bij IMPRES houd ik mij dagelijks bezig met het online beter vindbaar en zichtbaar maken van een divers palet aan organisaties. De ene dag ben je bezig om zoekadvertenties in Google te optimaliseren, de andere dag bespreek je samen een online strategie om structureel aan naamsbekendheid te werken. Uiteraard is het belangrijk om de inspanningen goed door te meten om successen te kunnen zien en te vieren! En dat is precies waar ik energie van krijg.

Als ik het kernwaarden uit zou moeten drukken waarom ik voor IMPRES heb gekozen, dan zou ik de volgende woorden gebruiken; vrijheid, uitdaging en een goede werksfeer. Dagelijks mag ik opdrachtgevers en andere collega’s verder helpen met hun online uitdaging. Die uitdaging ligt op allerlei gebieden van online marketing. Zolang ik daar nog energie van krijg is werken bij IMPRES voor mij elke dag een feest. Naast werk zorgen we er eens in de zoveel tijd voor dat we op reis gaan naar een ver land. Dat voelt elke keer als een droom die uitkomt. Meer van de wereld zien en volledig vrij zijn, heerlijk! Zo zijn we al langere tijd door Indonesië en door Mexico getrokken. En er staat nog veel meer op de bucketlist! Ik ben geregeld te vinden in de sportschool, maar kan ook enorm genieten van een stukje hardlopen. Verder ben ik regelmatig aan het klussen omdat ik samen met mijn vriendin afgelopen jaar een huis heb gekocht. Los daarvan vind ik het tof om met hout bezig te zijn, zelf een loftdeur maken? Wanddecoratie? Of een balkontafel? Laat dat maar aan mij over!