"De fijne werksfeer maakt het werk bij IMPRES extra tof”

,

Mijn naam is Thom, ik ben 24 jaar en woon momenteel in Raalte. Ik ben begonnen bij IMPRES als bijbaan op de supportafdeling, dit was in februari 2021. In de tussentijd heb ik hier ook mijn afstudeerscriptie mogen doen. Dat resulteerde in dat ik hier in september 2021 fulltime aan de slag mocht als developer op de support afdeling. In juli 2022 heb ik de kans gekregen om als team lead op de support aan de slag te gaan.

Op de support afdeling help ik mee met het bewaken van de tickets en het prioriteren hiervan om uiteindelijk deze tickets zo snel mogelijk af te ronden voor de klanten zodat zij geholpen zijn met hun vragen en wensen. Daarnaast hou ik me bezig met procesverbeteringen binnen de afdeling en het efficiënter en effectiever kunnen werken. 

De combinatie tussen plezier op het werk en werken is perfect!

Ik heb voor IMPRES gekozen omdat ik destijds eerst op zoek was naar een bijbaan bij een leuke Digital Agency om zo veel te kunnen leren, uiteindelijk kwam ik erachter dat er toffe mensen bij IMPRES werkte wat leidde tot dat ik hier nu fulltime werk. De combinatie tussen plezier op het werk en werken is daardoor perfect.

De sfeer binnen IMPRES vind ik helemaal top, het is een erg fijn bedrijf om voor te werken. We plannen bij IMPRES zeer regelmatig leuke personeelsuitjes waar je je collega’s ook direct op een andere manier kan leren kennen wat super tof is.

Binnenkort ga ik me verdiepen in Scrum PSPO1, Professional Scrum Product Owner waar ik ook het certificaat in wil gaan behalen. Daarnaast wil ik me blijven ontwikkelen in 

In mijn vrije tijd hou ik ervan om naar de sportschool te gaan, dit doe ik vrij regelmatig gedurende week! Ook vind ik het erg leuk om te reizen zo ben ik tijdens mijn studie een half jaar naar Kuala Lumpur geweest om een minor te doen, maar ook weekendjes weg met vrienden in Europa. Het lijkt mij ook nog erg tof om een wereldreis te maken, om zo in aanraking te komen met veel verschillende soorten culturen, eten en natuurlijk mooie plekken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om naar festivals te gaan 😁.