“Ik krijg veel vrijheid binnen mijn functie.”

Susanne Kroon
,
Management Assistent

Hi! Ik ben Susanne, 31 jaar en geboren en getogen in Zwolle. Een echte blauwvinger! Ik woon samen met mijn vriend en wij hebben recentelijk ons hele huis verbouwd. Echt elke vierkante centimeter hebben we aangepakt. Erg blij dat dit nu klaar is en we nu maximaal kunnen genieten van een nieuw huis én nieuwe tuin. Sinds 1 mei 2021 vervul ik de rol als Management Assistent. Een compleet nieuwe functie binnen IMPRES. Een mooie uitdaging, maar vooral ook ontzettend leuk omdat ik deze functie helemaal naar mijn eigen hand mag zetten.

“Openheid, gezelligheid, verantwoordelijkheid en nuchterheid: daarom heb ik voor IMPRES gekozen!”

Vanuit mijn rol als Management Assistent ondersteun ik voornamelijk de collega’s op de Sales afdeling. Een kleine greep van mijn taken: ik prioriteer incoming leads, maak concept voorstellen, organiseer meetings en beheer de agenda’s en mailboxen van collega’s. Ik zit overal bovenop en probeer alle lijntjes zo kort mogelijk te houden. Daarnaast vervul ik ook diverse HR- en juridische taken. Ik krijg veel vrijheid binnen mijn functie en mag meedenken aan het verbeteren en optimaliseren van processen. Openheid, gezelligheid, verantwoordelijkheid en nuchterheid: daarom heb ik voor IMPRES gekozen! En bovenal omdat het een jong en ambitieus team is, daar krijg ik energie van.

Ik zou graag willen doorontwikkelen in deze functie en uiteindelijk een ‘allrounder’ worden binnen IMPRES. Ik heb een communicatie en een hospitality achtergrond, dus de IT-wereld is nieuw voor mij. Daar kan ik nog veel over leren! Mijn droom is om nog mooie reizen te maken naar buitenlandse bestemmingen. Zo staan New York en Canada al heel lang op mijn wensenlijstje. En een andere droom is om een keer in het stadion te zitten bij een grote buitenlandse voetbalwedstrijd. In mijn vrije tijd ga ik hardlopen en bootcampen. Ook kijk ik graag series en speel ik graag spelletjes (liefst ook winnen). Voor de coronacrisis was ik elke thuiswedstrijd in het stadion van PEC Zwolle te vinden, hopelijk kan dat snel weer. En uiteraard geniet ik ook van de gezelligheid van mijn vrienden en houd ik wel van een festival op zijn tijd.