“Innoveren vind ik één van de belangrijkste dingen.”

Phung Nguyen
,
Developer

Hoi, mijn naam is Phung Nguyen, 37 jaar en vader van 2 geweldige en lieve kinderen. Sinds januari dit jaar ben ik begonnen als Front-end developer bij IMPRES. Op een commodore 64 begon mijn interesse voor computers en was ik daar vele avonden mee bezig. Niet om geweldige apps te maken, maar omdat het super lang duurde voordat er überhaupt iets geladen werd :). In de korte tijd bij IMPRES heb ik gemerkt dat er goed voor iedereen wordt gezorgd. Er wordt goed gekeken hoe het met iedereen gaat en of iedereen wel lekker in z’n vel zit en tussen de middag wordt er een lekkere lunch verzorgt door onze “Chef de Cuisine”!

“Wat mij aanspreekt, is de hoeveelheid kennis binnen IMPRES.”

Er is veel kennis binnen IMPRES. Iedereen heeft z’n eigen expertise. Je weet snel bij wie je moet zijn wanneer je met bepaalde vraagstukken zit en dat is heel fijn. In mijn functie als Front-end Developer werk ik aan verschillende projecten met technieken waarbij ik vernieuwingen kan toepassen. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en om mijn perspectief uit te breiden. Door de vele projecten die ik de afgelopen jaren heb gedaan, weet ik hoe ik ze moet aanpakken. Hoe klein of groot ze ook zijn. Innoveren vind ik één van de belangrijkste dingen. Door iets nieuws te maken blijft het altijd een uitdaging! Bij IMPRES houd ik me vooral bezig met het ontwikkelen van de Front-end kant van projecten. Ik zet het ontwerp om in een goed werkend geheel. Verder zorg ik ervoor dat de bezoeker niet alleen kijkt naar een statisch iets, maar probeer ik ook er voor te zorgen dat de bezoeker een belevenis krijgt wanneer diegene de website bezoekt. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van subtiele animaties.

Ik krijg energie van nieuwe technieken. De technologie gaat zo hard dat wanneer je iets af hebt de kans groot is dat je huidige techniek alweer verouderd is. Ik vind het leuk om weer met die technieken bezig te gaan. De keuze is gevallen op IMPRES door de diverse projecten en de vrijheid die je krijgt om jezelf te innoveren. Wat mij ook aanspreekt, is de hoeveelheid kennis binnen IMPRES. Met 40 collega’s met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar biedt veel kansen en mogelijkheden. Ik houd van codes tikken en gefocust aan het werk te zijn, maar de gesprekken met collega’s zorgen er ook voor dat je je geen robot voelt. In mijn vrije tijd kijk ik veel films en series op Netflix, speel ik af en toe een spel op de Playstation en ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan.