"IMPRES is een hele vlakke en snelle organisatie"

Mathias Tilborghs
,
Digital Project Manager

Hoi, mijn naam is Mathias. Ik ben 36 en woon nu een drietal jaartjes in Zwolle. Ik kom oorspronkelijk uit België (Antwerpen). Sinds 2019 vervul ik de rol van Digital Project Manager. Dit is een team-overstijgende rol, die met vrijwel alle functies in aanraking komt.

"Binnen IMPRES heb je zelf een grote hand in de veranderingen die je wilt zien."

Er zijn een aantal redenen waarom ik graag bij IMPRES werk. Er is een erg fijne werksfeer: het is vaak gezellig op kantoor, en er worden leuke dingen georganiseerd, zoals een weekje skiën, een pokertoernooi, of een Halloween bingo-avond!

Ook is het een hele vlakke en snelle organisatie: je kan bij iedereen binnenwandelen en je input geven. Daar wordt ernstig naar geluisterd, en zo heb je zelf een grote hand in de veranderingen die je wil zien.

Mijn werk als Digital Project Manager houdt in dat ik erover waak dat projecten zo vlot mogelijk verlopen en naar verwachting worden opgeleverd. Ik ben een brug tussen IMPRES en de klant (en eventuele andere partijen), hou de planning, de scope en het budget in de gaten. En zorg ervoor dat iedereen goed geïnformeerd en betrokken is. Ik vind het fijn om heldere overzichten en plannen te creëren om specifieke uitdagingen aan te pakken en mensen hierin mee te nemen.

In mijn vrije tijd hou ik mij voornamelijk bezig met persoonlijke ontwikkeling en verbinding. Ik heb een eigen bedrijfje waar ik sessies en workshops geef. En met PLAY Zwolle organiseren we workshops, dansfeesten, festivals, en reizen voor mensen die willen voelen dat ze leven. Daarnaast speel ik graag disc golf, vind ik het leuk om te gaan dansen en lees ik graag een goed boek.