“Werken bij IMPRES is voor mij echt een feestje.''

,

Hi, ik ben Marrit. Ik ben 27 jaar en ik woon in Leeuwarden. Sinds 1 maart 2021 werk ik met veel plezier als Online marketeer bij IMPRES. Vanwege de afstand werk ik deels vanuit huis en deels op ons kantoor in Zwolle. Werken bij IMPRES is voor mij echt een feestje. Ik heb leuke collega’s en krijg enorm veel vrijheid en vertrouwen om mijn eigen ideeën uit te werken. Bovendien heeft IMPRES uiteenlopende en uitdagende klanten, waardoor iedere dag anders is.

"Wat mij de meeste energie geeft, is het zien van resultaat."

Als online marketeer help ik onze klanten groeien. Ik hou ervan om marketingplannen uit te werken en data te analyseren. Maar wat mij de meeste energie geeft is het zien van resultaat. Ik ben iemand die wil winnen, daarom zal ik er alles aan doen om resultaten te boeken bij mijn klanten. Dit doe ik door bijvoorbeeld doelgroepanalyses, social media campagnes of websiteoptimalisatie te ontwikkelen. Daarnaast heb ik veel ervaring met recruitment marketing: ik weet precies hoe ik de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten kan vinden. IMPRES heeft leuke collega’s, veel verantwoordelijkheid en uitdaging; dat is wat tijdens de gesprekken met IMPRES duidelijk naar voren kwam. Eigenlijk was ik toen gelijk verkocht. Van deze organisatie krijg ik energie en ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. Daarnaast hou ik van de laagdrempeligheid en nuchtere werkomgeving binnen IMPRES.

Ik wil graag nog beter worden op alle vlakken van online marketing. Ik hoef geen specialist te zijn van een bepaald onderwerp. Ik wil wel voldoende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen om mooie growth plannen te kunnen blijven opstellen en uitwerken! Ik zag laatst een programma op tv waarin mensen emigreren en een bed & breakfast beginnen. Het lijkt mij geweldig om ooit zelf een B&B te hebben en gasten te ontvangen. Het liefst natuurlijk ergens in het buitenland. Alleen mijn vriend nog even overhalen ;). In mijn vrije tijd sport ik (bijna) iedere dag. Ik doe aan CrossFit, tennis, hardlopen en ik ga geregeld naar de sportschool. Dat lijkt misschien veel voor sommigen, maar dat moet ook wel; ik hou namelijk ook behoorlijk van eten en drinken en veel gezelligheid met vrienden en familie.