"Ik haal plezier uit mijn werk door nieuwe technieken toe te passen"

Kevin Zwarts
,
Developer

Ik ben Kevin, 32 jaar en inmiddels 6 jaar in dienst bij IMPRES. Binnen IMPRES ben ik onderdeel van de Unit als developer. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Binnen het team, waar ik zit, krijg ik veel uitdagingen. Daarnaast zit er ook een maatschappelijk belang achter. Persoonlijk vind ik het maatschappelijke belang een grote toevoeging omdat ik daardoor ook het gevoel krijg anderen te kunnen helpen.

"Binnen IMPRES krijg ik de kans mezelf constant uit te dagen in zowel techniek als in creatieve oplossingen."

Voordat ik bij IMPRES kwam, werkte ik zelfstandig in een bedrijf zonder sparringspartners te hebben. De behoefte aan een sparringspartner groeide en via-via hoorde ik van IMPRES. Zo ben ik op gesprek gegaan waarbij de werksfeer het type applicaties waaraan gewerkt werd beviel mij erg goed. Zo goed dat ik inmiddels al 6 jaar ben blijven plakken en het nog steeds naar mijn zin heb. Ik haal plezier uit mijn werk door nieuwe technieken toe te passen en passende oplossingen te vinden bij een probleem.

Voor nu zit ik wel goed op mijn plek. Ik zit nu een aantal jaar in dit team en de opdrachten die ik hier uitvoer zijn erg divers. En bieden de kans mezelf constant uit te dagen in zowel techniek als in creatieve oplossingen. Daarnaast werk ik hiermee ook aan een maatschappelijk doel wat me ook een groot stuk voldoening oplevert.

Een droom van mij is om een keer naar Noorwegen te gaan en daar een kajaktocht langs de natuur van Noorwegen te maken. Een motortocht door hetzelfde gebied lijkt mij overigens ook heel erg leuk! Daarnaast lijkt het me geweldig om met het gezin een keer naar Disneyland te gaan en gewoon te genieten van het plezier van iedereen.

In mijn vrije tijd staat mijn dochter centraal. Ik heb een dochter van 2,5 jaar waar ik veel tijd mee wil doorbrengen. Ik haal veel plezier en energie uit het plezier dat zij beleeft aan simpele dingen, zoals bij de kinderboerderij naar de diertjes kijken. Daarnaast ben ik hobby-matig bezig met game-development en in het algemeen wel is bezig met development om ook daarin te blijven groeien. Ook hou ik ervan om af en toe een potje te gamen maar ik ga ook heel graag lekker naar de bios met mijn vriendin. 

Naast al deze dingen ga ik er ook graag even tussenuit op de motor. Dat is voor mij wel even een moment om mijn hoofd helemaal leeg te maken. Lekker een muziekje op en lekker een stukje cruisen.