“Kickass websites bouwen waar wij en onze klanten trots op zijn!''

Joris Hartsuiker
,
Head of Development

Hi, ik ben Joris en ik werk sinds 1 januari dit jaar bij IMPRES. In deze blog stel ik mijzelf graag aan je voor. Ik ben verantwoordelijk voor de Development afdeling binnen IMPRES. Ik hou mij bezig met de technische aspecten, de processen en de collega’s binnen het team. Maar af en toe een uitstapje naar een klant om daar mee te denken over mogelijke toffe oplossingen doe ik ook nog wel eens :).

Ik zou het tof vinden als we over een tijd bekend staan over onze kwaliteit en ook toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij een soortgelijk bureau was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en bij een organisatie die meer aansluit op mijn persoonlijke visie. Naar een aantal goeie gesprekken met Nick (en ook Hans) heb ik de knoop doorgehakt om aan de slag te gaan voor IMPRES. Ik zou het tof vinden als we over een (niet al te lange) tijd bekend staan over onze kwaliteit en ook toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten (wat nog niet altijd zichtbaar is voor de klant zelf of daarbuiten vind ik). Missie van onze afdeling is in ieder geval “kickass websites en applicaties bouwen waar wij en onze klanten trots op zijn!”

Op materialistisch vlak zou ik heel graag een oude Porsche 911 willen hebben (die al dan niet omgebouwd is naar elektrisch). Ik heb een fijn gezin met twee kids (Noor en Mees) en een prachtige vrouw Jiska waar ik veel vrije tijd mee doorbreng. Ik werk in de spaarzame tijd ook mee in het bedrijf van Jiska (Sterrig.nl), sleutel graag aan auto’s en vind het ook wel fijn om af en toe te klussen (van halve verbouwingen tot het maken van meubels).