"In 7 jaar heb ik IMPRES zien groeien van 12 naar 45 collega’s"

Joran Schipper
,
Scrummaster / Developer

Hoi! Mijn naam is Joran, 27 jaar oud en ik werk bij IMPRES sinds 2016 als (web)developer. Ik woon nu zo’n 5 jaar in het mooie Zwolle en kan dus lekker op de fiets naar het werk. Mijn tijd bij IMPRES begon eigenlijk al in 2015. Destijds heb ik een half jaar stage gelopen voor mijn opleiding. Nadat ik hier stage heb gelopen, heb ik daarna nog bij een ander bedrijf mijn afstudeerproject gedaan. Ik was erg blij om na mijn afstuderen te horen dat IMPRES interesse had en mij mijn eerste echte baan aanbood.

"Ik vind het heel tof om te horen over wat voor impact de producten die wij maken hebben op mensen door het hele land."

Ons team houdt zich voor het grootste gedeelte bezig met webapplicaties. Wij werken voornamelijk aan één project, waarbij we de minima helpen om makkelijker op de hoogte te raken van de bestaande minimaregelingen. Denk bijvoorbeeld aan de gemeentepolis, stadspas en andere tegemoetkomingen. Ik vind het heel tof om te horen over wat voor impact de producten die wij maken hebben op mensen door het hele land.

Binnen deze projecten houd ik me bezig met het ontwikkelen van de applicaties en het proces. Het is eigenlijk een soort combinatie tussen scrummaster en ontwikkelaar. Zo ben ik bij veel dingen betrokken binnen het project, waardoor het halen van bepaalde doelen ook extra voldoening geeft.

Inmiddels werk ik dus al bijna 7 jaar met veel plezier bij IMPRES. In 7 jaar heb ik IMPRES zien groeien van 12 naar 45 collega’s. Het leukste aan het werken bij IMPRES vind ik toch wel de cultuur. Als onderdeel van de personeelsvereniging organiseren we ook vaak uitjes, die elke keer toch wel heel erg gezellig zijn. Er heerst een informele sfeer binnen het bedrijf en onderling voelt het als één grote vriendengroep. Je kunt als developer vaak op veel plekken terecht, maar dit is wat mij betreft uniek aan IMPRES.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vrienden af te spreken. Daarnaast speel ik ook in een coverbandje, waarmee ik zo nu en dan ook op het podium te vinden ben. Ook vind ik het heel lekker om in de zomer motor te rijden en te genieten van het zonnetje.