"De afwisseling in mijn functie maakt het werk bij IMPRES zo leuk"

,

Hoi! Mijn naam is Jip en sinds maart 2022 ben ik officieel Junior Online Marketeer in het Online Marketing team. Als online marketeer help ik bedrijven groeien op verschillende manieren. De ene keer met het inzetten van Google Ads, de andere keer met kleine aanpassingen die het aantal conversies moeten verhogen.

"Als online marketeer help ik bedrijven groeien op verschillende manieren."

Ik heb gekozen om bij IMPRES te gaan werken om verschillende redenen: de openheid, de gezelligheid, de verantwoordelijkheid die je krijgt. Het is een jong team en dat vond ik erg belangrijk. We doen bijvoorbeeld regelmatig leuke dingen met elkaar. Denk aan een potje padellen na het werk. Maar toch wel de belangrijkste reden: de fantastische lunch die elke dag wordt verzorgd door een fantastische chef 😉

Zo heb ik de juiste keuze gemaakt, want het werken bij IMPRES bevalt in twee woorden: ‘erg goed’. Tussen het pingpongen door zet ik wel eens een Google Ads campagne op ;)  Dit doe ik met plezier. Grapje hoor, naast het pingpongen wordt er ook serieus gewerkt! Het pingpongen is voor mij wel erg fijn om soms even m’n hoofd leeg te maken tussen het werken door. Ik waardeer het erg dat hier ruimte voor is. 

Daarnaast krijgen we bij IMPRES in ieder geval een gezonde dosis autonomie. Je hebt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om thuis te werken, en je mag zelf bepalen hoe laat je begint met werken. Als je maar om 09:00 bij de daily stand-up bent. Dit zijn dingen die ik erg belangrijk vind. Kortom, werken bij IMPRES bevalt top. En oh ja, mijn collega’s zijn ook heel aardig ;)

Als marketeer heb ik een brede functie met uiteenlopende werkzaamheden. Ik heb afwisseling nodig in mijn leven. Met mijn huidige functie komt dat gelukkig goed. De meeste energie haal ik dan ook uit de werkzaamheden rondom Growth Hacking. Dit is een manier van marketing waarmee je bedrijven snel laat groeien door middel van experimenten. Deze experimenten kunnen worden uitgevoerd op veel verschillende manieren. Veel afwisseling dus. En dat is nou net iets wat me ligt.

Op moment van schrijven ben ik nog geen jaar in dienst. Ik heb al zoveel geleerd in deze tijd, maar er valt nog zoveel meer te leren. Online marketing is ontzettend breed. Ik denk dat ik nu nog een beetje aan het oriënteren ben, welke kant ik echt op wil. Op dit denk ik dat dit CRO is, dus ‘Conversion Rate Optimization’. Maar je kan ook heel diep gaan in Google Ads. Ik ben nog jong dus dit kan allemaal nog veranderen. Ik kan nog alle kanten nog op.

Hoe jong ik ook ben, dromen heb ik genoeg. Zo heb ik de droom om later een goedlopend eigen bedrijf te hebben. Als ik daar dan wat minder tijd aan kwijt ben, wil ik veel gaan reizen. Daarnaast wil ik ook echt iets kunnen betekenen voor de mensen die het minder hebben op deze wereld. 

Naast werk besteed ik veel tijd met mijn vriendin en vrienden. Die tijd besteed ik het liefst onder het genot van een goede koffie of een lekker speciaalbiertje. Verder speel ik regelmatig poker met m’n vrienden. 

Ook ben ik te vinden op het voetbalveld, in de sportschool en het liefst een keer per week op de padelbaan. In de vakantie vind ik het fantastisch om ‘downhill’ te mountainbiken. De adrenaline giert door je lichaam als je keihard de berg af sjeest. Dit is niet geheel zonder gevaar (zie foto).