"Samen werken we aan mooie projecten om online groei te behalen."

Jille Ganzinga
,
 Head of Marketing

Hoi, ik ben Jille en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Meppel, waar ik inmiddels alweer ruim 3 jaar een mooi huisje heb met mijn vrouw en ons gezin. Op 1 januari 2022 ben ik bij IMPRES begonnen als Online Marketeer op de (hoe kan het ook anders) Marketing afdeling. Het werken bij IMPRES bevalt mij heel erg goed. Het is erg leuk team met korte lijntjes, waar iedereen je graag wil helpen. Samen met onze partners werken we aan mooie projecten om online groei te behalen, wat mij erg aanspreekt.

"Als Online Marketeer help ik onze klanten met het behalen van hun (online) doelstellingen."

Als Online Marketeer help ik onze klanten met het behalen van hun (online) doelstellingen. Hierbij is er veel contact met de klant om te onderzoeken en te kunnen adviseren wat de beste manier is om deze doelstellingen bereiken. Nadat de strategie is bepaald, ga ik aan de slag om dit ook daadwerkelijk uit te voeren voor de klant. Van bekenden die met IMPRES werkten had ik al meerdere keren begrepen dat het een ontzettend fijn bedrijf was om mee te werken. Toen ik in gesprek raakte met IMPRES werden deze berichten direct bevestigd. Het is een erg leuke club mensen. Daarnaast wilde ik graag ook aan bureauzijde gaan werken. Bij IMPRES kreeg ik direct het gevoel dat dit bedrijf bij mij paste en er genoeg ruimte is om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik wil mijzelf verder ontwikkelen op het gehele online marketing gebied. Die brede kennis van online marketing zou ik dan graag willen gaan toepassen door bedrijven op strategisch niveau te adviseren in het behalen van hun (online) doelstellingen.

Een van mijn dromen om vader te worden is inmiddels in vervulling gegaan. Daarnaast zou ik heel graag nog eens een mooie verre reis willen maken; op safari in een Afrikaans land, met een camper door Canada, of naar het tropisch regenwoud in Costa Rica. In mijn vrije tijd sta ik graag langs de lijn bij het voetbalveld. Door blessures is het helaas niet meer verstandig om zelf op het veld te staan, maar ik ben nog wel graag betrokken. Om toch in beweging te blijven ga ik tegenwoordig wel eens een rondje hardlopen of een potje padellen. Daarnaast vind ik het heerlijk om naar een terras of restaurant te gaan om lekker te eten en te drinken.