"Het is heel mooi om te kunnen werken aan de groei van een organisatie"

Jeroen Elshof
,
Head of Digital Project Management

Mijn naam is Jeroen……Elshof (1 van de 3 bij IMPRES namelijk) en ik werk vanaf februari van dit jaar bij IMPRES. Ik woon in Zwolle met mijn vrouw Esther en mijn 2 kinderen, Bas en Lot.

Het is heel mooi om te kunnen werken aan de groei van een organisatie. Ik voelde mij vanaf dag 1 al thuis en de sfeer is erg prettig. Naast werk, is er ook voldoende aandacht voor andere zaken, waarbij je je collega’s ook op een andere manier leert kennen. Het is dus een mooie mix tussen hard werken en ontspanning.

"IMPRES gaf mij het gevoel dat ik erg gewenst was en veel toegevoegde waarde kon gaan leveren."

In één zin zou je kunnen zeggen dat ik complexe, strategische vraagstukken van de klant, vertaal naar een concrete opdracht die de meeste waarde gaat opleveren. Hierbij zit ik dus eigenlijk tussen commercie en operatie in, waarbij mijn focus vooral op de inhoud ligt. Mijn achtergrond als business analist zet ik daarnaast ook in binnen de verschillende projecten/teams, waarbij ik samen met de klant en team, functioneel bepaal wat er ontwikkeld moet worden. 
Verder help ik IMPRES ook groeien op andere gebieden, zoals Agile coaching (proces optimalisatie en teams), onboarding van (nieuwe) klanten, optimaliseren van het operationele proces en e-commerce. 

Tijdens het eerste gesprek merkte ik al dat de cultuur en de manier van werken bij mij paste. Uiteindelijk kreeg ik ook de vrijheid om een eigen invulling aan mijn functie te geven, simpelweg omdat deze nog niet bestond binnen de organisatie. Ik kreeg het vertrouwen om deze te gaan uitvoeren en dan is de keuze natuurlijk makkelijk gemaakt. IMPRES gaf mij het gevoel dat ik erg gewenst was en veel toegevoegde waarde kon gaan leveren. 

Mijn ambitie is om altijd plezier te blijven in mijn werk. Dit komt niet vanzelf, dus moet je afdwingen als dat nodig is. Aangezien ik echt een fan ben van Agile, heb ik op dit gebied ook geen lange termijn ambities, maar pak ik het vooral heel ‘iteratief’ aan in het leven. Uiteraard is werk een belangrijk onderdeel van het leven, maar privé blijft altijd de nummer 1. Inmiddels heb ik daar een goede mix in weten te vinden en probeer ik uit allebei altijd het maximale te halen.

In mijn vrije tijd doe ik vooral heel veel leuke dingen! Ik ben vooral heel erg sportief en ben ik nu alweer een aantal jaren zeer fanatiek aan het Crossfitten. Daarnaast kun je mij af en toe ook op de Padelbaan vinden. Verder pak ik hier en daar nog eens een festival mee en vind ik het heerlijk om met vrienden op pad te gaan. Uiteraard probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te houden/maken voor mijn vrouw, kids en onze hond Joep!