"Ik krijg er energie van om samen met de klant nieuwe oplossingen te bedenken."

Jeroen Driehuis
,
Online Marketeer 

Hey! Ik ben Jeroen, 35 jaar en geboren en getogen op Texel. Een eilander dus maar inmiddels woon ik alweer ruim 10 jaar in Zwolle. Sinds 1 juli 2020 werk ik als online marketeer bij IMPRES. Als online marketeer is het mijn taak om de online doelstellingen van de klant te behalen en te adviseren hoe we dit het beste kunnen bereiken. Omdat we niet voor maar mét de klant werken verloopt het contact altijd via korte lijntjes. Ik krijg er energie van om samen met de klant nieuwe oplossingen te bedenken. Verder hou ik mij vooral bezig met het analytische deel van online marketing en denk ik mee met toffe voorstellen voor klanten.

Tijdens de gesprekken met IMPRES kreeg ik al een beeld van de sfeer binnen het bedrijf. Dit en de mogelijkheden om verder te groeien in online marketing spraken mij erg aan. Zo heb ik bijvoorbeeld een cursus Growth Marketing kunnen volgen om mijn vaardigheden te vergroten en verder te groeien als marketeer. Ik heb nog veel ambities. Zo zou ik mezelf nog verder willen ontwikkelen op het gebied van growth marketing om samen met de collega’s oplossingen voor klanten te bedenken waar online marketing en webdevelopment samenkomen.

Ik zou graag nog eens terug willen naar Nieuw-Zeeland. Een aantal jaar geleden ben ik hier geweest voor een rondreis en ik kan het iedereen aanraden als bestemming. Omdat ik doordeweeks vaak achter een bureau te vinden ben, besteed ik mijn vrije tijd het liefst niet achter een scherm. Samen met mijn vrouw en dochter ben ik vaak op pad om leuke plekken in en buiten Nederland te ontdekken. Daarnaast speel ik regelmatig bordspellen en ben meerdere keren per week al hardlopend door Zwolle te vinden. Ook ben ik altijd in voor een festival of terrasje met een speciaal biertje erbij.