“Zelfontwikkeling wordt erg gepromoot bij IMPRES.”

,

Hallo! Ik ben Ingrid. Ik ben 23 jaar en woon in het prachtige Zwolle. Ik woon samen met mijn vriend en mijn kat in enorm leuk appartement. Ik ben momenteel nog een student, maar daar gaat snel verandering in komen! Ik zit namelijk in mijn afstudeerjaar en sta te popelen om mijn diploma in ontvangst te mogen nemen!

“Mijn doel was om een plek te vinden met een sociale, open en ontspannen werk omgeving en cultuur. Dat vond ik allemaal bij IMPRES.”

30 augustus begon ik mijn avontuur bij IMPRES als een Online Marketing stagiair. Ik voelde mij al vanaf de eerste dag welkom. Ik werd meteen gezien als een collega in plaats van een stagiair. IMPRES hielp mij meteen met mij te ontwikkelen. Ze boden me cursussen aan en begeleiding aan die ik nodig had. Hierdoor kwam ik al snel op het juiste kennis niveau waardoor ik binnen een korte tijd volledig mee kon draaien als een Online Marketeer. Ik zocht een stage plek waar ik veel kon leren. Mijn doel was om een plek te vinden met een sociale, open en ontspannen werk omgeving en cultuur. Dat vond ik allemaal bij IMPRES. Ik werk zelf ook graag met positieve en gedreven mensen en daar lopen hier er genoeg van. Momenteel werk ik aan de landingspagina's van IMPRES. Hiermee ben ik bezig met de opmaak en SEO-optimalisatie voor deze pagina's. Naast opdracht voor IMPRES, werk ik ook aan projecten voor klanten. Ik ben sinds kort nu ook beheerder van het IMPRES social media platformen.

Mijn focus ligt nu volledig op mijn opleiding. Ik wil namelijk ontzettend graag afstuderen. Na mijn opleiding wil ik een start maken in mijn carrière. Ik werk nog maar kort bij IMPRES, maar het werk wat ik tot nu toe hier heb gedaan vind ik erg interessant en leuk! Ik denk daarom dat een carrière in de Online Marketing sector wel wat voor mij kan zijn. Hoe dan ook, ik heb er zin in! Ik kan daarnaast niet wachten tot ik mijn eigen huisje kan kopen! Ik droom al lang over de inrichting van mijn eigen plekje en het lijkt mij enorm leuk om mijn plannen uit te kunnen voeren. Ow, en nog een kat er bij hoort ook bij deze droom. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben ook dol op shooter games. Koken en bakken vind ik ook erg leuk, maar daar ben ik jammer genoeg nog niet zo goed in. Maak dat talent komt misschien later in me naar boven.