“Ik wil ons verhaal graag vertellen aan de wereld om ons heen.”

Gert van Eldik
,
Inbound Marketeer

Hoi, ik ben Gert van Eldik. 27 lentes jong en werk zo’n 6 jaar bij IMPRES. Als dertiende medewerker kwam ik bij IMPRES. Dit heeft me geen ongeluk gebracht. Na een maand gingen we naar Portugal. Dit was een geweldige ervaring. Het liet me zien wat een gaaf team IMPRES heeft. Dit is, ook al zijn we groter geworden, gelukkig nog steeds zo! Samen met mijn vrouw Esther woon ik in IJsselmuiden. Ik ben sinds begin 2022 verantwoordelijk voor de marketing van IMPRES, als Inbound Marketeer. Ik val daarmee binnen het commerciële team.

“Ik ben ervan overtuigd dat er veel bedrijven zijn die baat hebben bij een bureau als wij.”

Als Inbound Marketeer houd ik mij voornamelijk bezig om onze mooie organisatie ook naar buiten toe zo te positioneren. Ik wil ons verhaal graag vertellen aan de wereld om ons heen. Daar zetten we diverse middelen voor in. Om dat allemaal met elkaar te laten samenwerken en daar succes mee te behalen geeft mij energie. Ik ben ervan overtuigd dat er veel bedrijven zijn die baat hebben bij een bureau als wij. Om die brug te slaan, dat geeft mij energie. Ik ben jaren onderdeel geweest van het Sales en Strategie team. Daar heb ik altijd gewerkt met opdrachtgevers. Voor mij is dit een nieuwe uitdaging binnen IMPRES. Ik heb een jaar gestruggeld met mezelf, ben op m'n plaat gegaan, had teveel hooi op mijn vork en krijg nu deze uitdaging. Dat typeert voor mij ook het werkgeverschap van IMPRES. De kennis en ervaring die ik in mijn vorige functie heb opgedaan komt nu uitstekend van pas. De manier hoe ik dit werk aan kan vliegen, de uitdagingen die er liggen en de rek die er nog in zit, geven mij energie en plezier. Toen ik klaar was met mijn studie heb ik een bericht op LinkedIn gezet. Normaal gesproken solliciteer je op een functie. Ik dacht: ik draai het om. Ik zeg wat ik kan en leuk vindt en zoek daarvoor een werkgever. Op deze post kreeg ik enorm veel reacties en berichten. Zo ook een bericht van Spencer. Ik heb met meerdere organisaties gesprekken gevoerd. Echter, kreeg ik bij de gesprekken met Spencer en Nick het prettigste gevoel. Ik kreeg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat trok me erg. Daarnaast kreeg ik de kans de Support afdeling goed op te zetten en te professionaliseren. Dat vond ik een mooie uitdaging.

Ik heb ook zeker nog dromen! Ik vind de gastronomische sector een heel aansprekende sector. Bij tijd en wijle droom ik van het opstarten van een eigen B&B of restaurant in Italië of Albanië. Twee landen die mijn hart hebben gestolen. Daarnaast droom ik ervan om samen met Esther een gave bikepacking tocht te doen. Gewoon vanuit huis naar een fantastische plek in Europa fietsen en met de trein terug. Of het dichter bij huis zoeken, bijvoorbeeld de Green Divide (300km onverharde natuurtraverse van Nederland). Daarnaast lijkt papa worden me ook een mooie en bijzondere droom en reis. Dus misschien wordt het fietsen met een heel gezin. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets. Ik ben niet een snelheidsduivel, meer een ontspannen toerfietser. Ik rijd graag mooie routes en schroom lange afstanden niet. Zo heb ik, alleen met mijn fiets en een paar tassen, in juni 2021 in 4 dagen de hele kustroute van Nederland gefietst vanaf Bad-Nieuweschans (via Terschelling, Vlieland, Texel) naar Cadzand-Bad. Een aanrader! Daarnaast vind ik het heerlijk om samen met Esther te wandelen en lekker buiten te zijn. Of een rondje samen te fietsen. Ook zing ik in een christelijke band. Wij treden een aantal keren per jaar op in kerken. Dat moet leuk blijven, dus daarom niet te vaak ;) Ik doe ook vrijwilligerswerk bij ons in de kerk. Tevens houd ik van in de tuin bezig zijn, een heerlijk biertje (het liefst een hazy IPA zoals die van Sierra Nevada) of wijntje drinken, samen zijn met familie of vrienden en een wielertijdschrift lezen.