"Ik krijg de mogelijkheid om mezelf constant te blijven ontwikkelen."

Gerard Askes
,
Visual Content Creator

Hoi, ik ben Gerard. 31 jaar en woon in Zwolle sinds 2008. Ik heb hiervoor 14 jaar in Duitsland gewoond. Toen ik terugkwam in Nederland ben ik Interactieve vormgeving gaan studeren aan het Deltion college en ben ik via mijn opleiding in aanraking gekomen met video.

In juli 2019 heb ik gesolliciteerd bij IMPRES. Tijdens mijn sollicitatie was er direct een klik aan beiden kanten en ben ik begonnen in het team online marketing als visual content creator. Inmiddels ben ik in de afgelopen jaren binnen IMPRES doorgegroeid naar videograaf/editor. Samen met Wilmer ben ik verantwoordelijk voor de videoproducties. Ik sta voornamelijk achter de camera en monteer alle geschoten beelden. De combinatie met online marketing zorgt ervoor dat we succesvolle video’s maken voor onze klanten met een duidelijk doel en dat deze video's ingezet worden op de juiste platformen. De cultuur van IMPRES spreekt mij heel erg aan: jong, dynamisch en veel vrijheid. Wat voor mij ook erg belangrijk is, zijn mijn collega’s en de sfeer. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om mezelf constant te blijven ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Ik hou niet van stilzitten en ben constant bezig om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën te verzinnen om onze video afdeling naar een hoger niveau te tillen. Op dit moment ben ik bezig met een training om FPV drone vliegen onder de knie te krijgen. Ik heb altijd de droom gehad om een bed en breakfast in Oostenrijk te runnen met stijlvolle kamers waar je na het skieen/snowboarden helemaal tot rust kan komen. Daarnaast lijkt het me ook super leuk om snowboardles te geven. In mijn vrije tijd ga ik graag het water op om lekker te kitesurfen/wakeboarden en ben ik geregeld te vinden in de sportschool. Naast dat hou ik ook erg van muziek en ga ik graag naar festivals.