"Bij IMPRES wordt er geluisterd naar je ambities, met ruimte om te groeien."

Femke Korenromp
,
Head of Sales

Hi, mijn naam is Femke Korenromp. Op 2 augustus 1983 kwam ik ter wereld. Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Heeten, een prachtig klein dorpje in het oosten van het land. Nu, 39 jaar later, heb ik mijn eigen gezin samen met mijn man Roy en twee kinderen Tijn & Lana.

Onlangs mocht ik mijn driejarig jubileum bij IMPRES vieren. We houden binnen IMPRES sowieso van een feestje. En vonden dit bij uitstek weer een bijzonder goede reden om met elkaar een borrel te drinken. Drie jaar geleden begon ik bij IMPRES in de functie van Support Manager. Die afdeling bestond destijds uit één developer en stond daarmee nog in de kinderschoenen. Hierbij was de afdeling toe aan een volgende stap; meer structuur, betere processen en professionalisering zodat we onze toenemende groep opdrachtgevers optimaal konden bedienen. Een fantastische uitdaging. Inmiddels staat er een stevig support team bestaande uit vijf developers. 

"Er is niet alleen ruimte om te groeien als professional maar ook als mens. Ik krijg daar enorm veel energie van."

Afgelopen zomer kreeg ik de kans om intern door te stromen naar het commerciële team, met eigenlijk dezelfde opdracht als destijds bij support. Meer structuur aanbrengen binnen het team, processen neerzetten en zorgen voor realtime rapportages met betrekking tot forecast, omzet en capaciteit. Wederom een mooie uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen. 

Dat geeft eigenlijk gelijk goed weer, wat het werken bij IMPRES zo leuk en leerzaam maakt. Er wordt geluisterd naar je ambities en er is ruimte om te groeien. Niet alleen als professional maar ook als mens. Ik krijg daar enorm veel energie van. 

Eén van de hoogtepunten tijdens mijn carrière bij IMPRES was onze legendarische ski-trip afgelopen winter en ons weekendje Ardennen afgelopen zomer. 

In mijn vrije tijd sta ik graag langs de voetballijn om mijn zoon aan te moedigen of op het volleybalveld om mijn dochter te coachen. Volleyballen doe ik zelf ook graag, zowel in de zaal als op het beachveld. Verder reizen we graag rond met onze camper. De volgende reis die gepland staat is een mooie roadtrip door Zweden.