"Bij IMPRES kreeg ik alle hulp en vrijheid die ik nodig had"

,

Hoi! Ik ben Faith en ik woon in Zwolle. Sindskort is mijn vriend bij mij komen intrekken, erg gezellig! Sinds september 2022 ben ik afstudeerstagiaire bij IMPRES. In verband met het afronden van mijn studie Communicatie aan Hogeschool Windesheim moest ik een afstudeeropdracht uitvoeren. Een proeve van bekwaamheid, zoals ze het ook wel noemen. De opdracht is op veel manieren in te vullen, maar ik koos ervoor om een onderzoeks- en adviesrapport te schrijven.

"Daarnaast zijn er ook andere randzaken die mijn stageperiode prettig maakten, zoals elke dag een verzorgde lunch op kantoor en een pingpongtafel dicht bij mijn werkplek.".

Bij IMPRES kreeg ik alle hulp en vrijheid die ik nodig had om mijn afstudeeropdracht goed uit te voeren. Dat vond ik erg fijn. Daarnaast zijn er ook andere randzaken die mijn stageperiode prettig maakten, zoals elke dag een verzorgde lunch op kantoor en een pingpongtafel dicht bij mijn werkplek. Dit was fijn als ik even een momentje weg wou van mijn beeldscherm.

Voor mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar hoe IMPRES contentmarketing in kan zetten om gezien te worden als thought leader op het gebied van digitale transformatie. Om antwoord te geven op deze vraag heb ik literatuuronderzoek gedaan, en kwalitatief onderzoek door interviews te houden met klanten van IMPRES, maar ook met experts op het gebied van thought leadership. 

Het was een hobbelige weg – wat ook wel een beetje hoort bij het afstuderen – maar het is me gelukt. De fijne begeleiding die ik binnen IMPRES kreeg en de kritische feedback van mijn afstudeercoach hebben ervoor gezorgd dat ik met succes mijn afstudeeropdracht met succes heb afgerond. En daar ben ik heel trots op!

Ik heb gekozen om mijn afstudeeropdracht bij IMPRES te doen, omdat het bedrijf een interessant vraagstuk voor me had liggen. IMPRES had de vraag hoe het zijn gewenste thought leader positie beter tot uiting kan brengen. Dit leek mij een interessant onderwerp (en dit bleek achteraf ook zo te zijn). Ik vond het belangrijk om een opdracht te kiezen die mij interesseert, want ik moest er wel een halfjaar mee bezig. Als het onderwerp dan niet interessant is, wordt het afstuderen extra zwaar.

Het is mijn doel om mij in de toekomst te blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Ik wil in ieder geval nooit stil blijven staan en proberen de beste versie van mezelf te worden!

Mijn droom is om samen met mijn vriend een reis naar Amerika te maken. Het liefst van oost naar west. Ik zou alleen al voor het eten willen gaan. Ik ben dol op Amerikaanse fastfood en zoetigheid. Heel slecht, ik weet het. Maar ik kan het niet weerstaan.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit eten te gaan, festivals te bezoeken en naar de bioscoop te gaan. Maar ik vind het ook heerlijk om een avondje lui op de bank te liggen. Verder vind ik het ook heel leuk om op vakantie te gaan of een stedentrip te doen. Dit heb ik helaas al te lang niet meer gedaan, mede vanwege Corona, maar ik hoop dat dit jaar weer te doen!