"Ik krijg veel vrijheid in het plannen van mijn werkdagen."

,

Mijn naam is Elvera, ik ben 22 jaar en sinds een jaartje woonachtig in Zwolle. Hier woon ik samen met mijn vriend en konijn Bibi. Naast mijn werk bij IMPRES ben ik 2e-jaars communicatiestudent aan de Hogeschool Utrecht.

Sinds februari 2022 ben ik bij IMPRES begonnen als content marketeer. Vanwege mijn lopende studie is dit een bijbaantje voor mij en werk ik één dag in de week voor IMPRES. Het werken bij IMPRES bevalt erg goed. Het is voor mij makkelijk te combineren naast school. Ik krijg namelijk veel vrijheid in het plannen van mijn werkdagen. Dit behoort ook direct tot de cultuur van IMPRES wat mij erg aanspreekt. Jong, dynamisch en veel vrijheid. Als content marketeer schrijf ik allerlei content voor IMPRES en opdrachtgevers. Denk hierbij aan een informatieve blog, mailserie of whitepaper. Vanwege de verschillende opdrachtgevers leer ik bijvoorbeeld alles over traprenovatie, elektrisch karten en het bouwen van een huis. Dit maakt het werken bij IMPRES zo afwisselend en voornamelijk erg interessant!

Vanuit mijn studie en vorige bijbaan had ik al enige ervaring op het gebied van marketing. Zo kwam ik erachter dat ik voornamelijk het schrijven van content erg leuk vind om te doen. Ik schrijf het liefst vanuit verschillende onderwerpen en waar kan ik dit nou beter doen dan bij een online marketingbureau als IMPRES! Ik ben erg trots op mijn bijbaan bij IMPRES, waarbij ik mijn opgedane kennis vanuit school direct kan toepassen binnen het werkveld. Want wie wil er nou niet een bijbaan gerelateerd aan zijn studie. Ambities blijf ik denk ik altijd houden. Maar wat ik het belangrijkste vind, is dat ik plezier ervaar in het werk wat ik doe. En dat heb ik gevonden bij IMPRES! Een ambitie is dan ook om later van werk mijn hobby te maken, dit is voor mij het perfecte plaatje. Daarnaast zou ik nog verschillende schrijfstijlen willen ontdekken om dit toe te passen. Voor de corona tijd heb ik een onvergetelijke rondreis gemaakt door Australië. Samen met mijn vriend hadden we een camper gehuurd en zo zijn we 3 maanden gaan reizen. En wat heb ik hiervan genoten! Zo lijkt het mij ontzettend tof om later reizend te kunnen werken. Eigenlijk een beetje werken op afstand ;)