“Alles wat ik heb geleerd, kan ik gebruiken in de toekomst.”

,

Mijn naam is Britt, ik ben 21 jaar en woon in Klazienaveen. Ik ben een 3e-jaars student aan de opleiding Commerciële Economie aan NHL Stenden in Emmen. In augustus 2021 ben ik begonnen bij IMPRES. Ik heb stage gelopen op de afdeling Online Marketing tot februari 2022.

“De bedrijfscultuur sprak mij meteen aan.”

In de tijd dat ik hier ben, heb ik al ontzettend veel geleerd en weet dat ik nog veel meer zal leren. Ik ben hier met open armen ontvangen en voel me een gewaardeerd lid van het marketingteam. Er is hier een ontzettend open en ontspannen bedrijfscultuur. Ik hoef niet bang te zijn om vragen te stellen. Daarnaast wordt er ook genoeg gelachen! Als stagiair Online Marketing schrijf ik onder andere content voor IMPRES en klanten. Naast schrijven ben ik ook regelmatig bezig met het ontwerpen van landingspagina’s. Ik mag deelnemen aan meetings met klanten en houd mij bezig met SEO. Daarnaast werk ik ook met Google Ads, dit is heel erg interessant. Alles wat ik heb geleerd, kan ik gebruiken in de toekomst. In een korte periode heb ik heel veel geleerd en mogen doen. Ik heb een ontzettend leuke tijd bij IMPRES gehad.

Ik wist dat ik stage wilde lopen bij een bedrijf waar ik veel kan leren en waar ze me ook dingen willen leren. Dit is niet altijd vanzelfsprekend. Daarnaast zocht ik een bedrijf waar je niet alleen stagiair klusjes krijgt, maar waar je ook daadwerkelijk meewerkt. Ik kon ook al snel opmaken uit de vacature voor Online Marketing Stagiair dat dit bij IMPRES het geval zou zijn, na het eerste sollicitatiegesprek wist ik het zeker. Ik heb dus absoluut gevonden wat ik zocht, geen dag is hier hetzelfde. De bedrijfscultuur sprak mij ook meteen aan. Het vertrouwen in elkaar is erg groot. Naast zelfstandig werken wordt er ook veel samengewerkt, zowel in je eigen team als tussen de verschillende afdelingen. Iedereen kent elkaar. Naast mijn stage bij IMPRES werk ik ook op de zaterdag. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, buiten of op het terras met een speciaalbiertje.